Negatív lett a három ESZI-s dolgozó tesztje


2020-08-04 13:17:25  | cikk: HuHa  | 


Negatív lett a három ESZI-s dolgozó tesztje főképe
Sajtóközleményben adott tájékoztatást az önkormányzat a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos legfrissebb információkról és a hétfő óta meghozott újabb intézkedésekről. A közleményben az áll, hogy megérkezett annak a három ESZI dolgozónak a koronavírus-teszt eredménye, akik szorosabb kontaktba kerültek a fertőzött munkatárssal. A három dolgozó koronavírus-tesztjének eredményét kedden reggel kapták meg, valamennyi negatív eredményt hozott, ettől függetlenül a dolgozók járványügyi megfigyelés alatt maradnak 14 nap időtartamra.

Kedden reggel az intézmény háziorvosa és a vezetőápoló közreműködésével a többi dolgozónál és minden lakónál megtörtént a mintavétel, ezek eredménye várhatóan a szerdai napon érkezik meg. A Teveli Úti Otthonházban dolgozók és lakók jelenleg valamennyien tünetmentesek - tájékoztatott az igazgató a közleményben. Hangsúlyozta, az idősotthonokban állandó háziorvosi felügyeletet biztosítanak.
Szalainé Tihanyi Andrea, az Egyesített Szociális Intézmény igazgatója

Egy újabb intézkedésről is hírt kaptunk a sajtóközleményből: Szalainé Tihanyi Andrea a járványügyi helyzetre való tekintettel megelőzési célból minden intézményegységben (a Vörösmarty Úti Otthonházban, a Barát utca 3. és Barát utca 4-6. szám alatti idősek otthonában) kijárási, látogatási és felvételi tilalmat rendelt el 2020. augusztus 3-tól. A részlegvezetők a lakókat és a hozzátartozókat értesítették.

Az intézményegységekben továbbra is folyamatos a fokozott fertőtlenítés és a védőfelszerelések használata - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Képek:

nincsenek képek

Kapcsolódó cikk(ek):
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-08 12:47:48

Példaértékű összefogásból új játékok a tapolcafői óvodában


ajánlott cikk főképe

2020-06-01 14:35:36

Új mezőgazdasági gépkereskedés nyílt Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 17:35:05

7 milliárd forint


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 17:15:45

Megszűnt a látogatási tilalom a kórházban