Sportfelszereléseket kapott a női szakág


2020-07-29 19:21:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sportfelszereléseket kapott a női szakág főképe
Mintegy 2,5 millió forint értékben új sportfelszereléseket kaptak a Pápai Egyesített Labdarúgó Club lány és női csapatainak játékosai. Az átadáson több mint 30-an jelentek meg.

A versenykorcsoportok (NB II, U19, U16, U14) labdarúgói a Perutz stadionban Grőber Attila elnöktől és edzőiktől vehették át a sporttáskákat, melyekben mindent megtalálhattak, melyekre az edzések, az utazás és a mérkőzésekre való készülés során szükségük lehet. Grőber Attila elismerően szólt a klubnál folyó munkáról és a lányok hozzáállásáról, mint mondta, nem véletlen, hogy a PELC már ötödik alkalommal nyerte el a kiemelt női képzési központ titulust.

- A lányok megérdemlik, hogy ily módon is kifejezzük feléjük, hogy fontosak számunkra - mondta a PELC elnöke. - Legutóbb két éve kaptak felszerelést, a mostani beruházás anyagi hátterének nagy részét a társasági adó biztosította. Úgy gondolom, többek között az eredmények is igazolják, hogy milyen komoly szakmai munka folyik lány vonalon (is), a régióban a pontvadászat félbeszakadásakor az U14-esek első helyen álltak, az U16 a negyedik, az U19 második volt, míg a női másodosztályban a hatodik pozíciót foglalták el a hölgyek. Pődör Ákos, Tóth Ferenc, Markos László és Egyed Ákos is remek munkát végez, szinte a nulláról az évek során olyan szakmai munkát és eredményeket tettek le az asztalra, melyekre büszkék lehetnek. Ehhez a klub minden segítséget eddig is és ezután is megad számukra.

Grőber Attila hozzátette, a 2020/2021-es bajnoki évadban az összes fiú csapat is új sportfelszerelést kap.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:51:25

Idegenben javított a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-07-27 19:38:46

Nyárfelező asztalitenisz verseny