Közlekedési akció a balesetek megelőzéséért


2020-07-28 12:35:56  | cikk:  | 


Közlekedési akció a balesetek megelőzéséért főképe
A pápai rendőrök fokozott figyelmet fordítanak a közlekedésben résztvevőkre.

A balesetek megelőzése érdekében a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai az elmúlt két hétben az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett Nyárigumi kommandó elnevezésű kampányhoz csatlakozva ellenőrizték a közlekedésben résztvevőket.

A rendőrök felhívták a járművezetők figyelmét arra, hogy a balesetmentes közlekedés érdekében nagy jelentősége van annak, hogy az évszakhoz igazodó, jó minőségű és megfelelő profilmélységű gumiabroncsokkal szereljék fel a járműveiket. Az ellenőrzésen átesett autósok nagy része nyárigumit használ az autóján. A járőrök egy esetben vették el a jármű forgalmi engedélyét, mert a gumiabroncs mintázatának magassága nem érte el a jogszabály által meghatározott minimum értéket.

...hogy mindenki hazaérjen!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a 23 éves nő ügyében folytatott vizsgálatot.

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2020. május 28-án délelőtt arról, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező járőröknek az üzlet munkatársai elmondták,...

2020-06-22 09:06:49

Bolti tolvaj rendőrkézen


A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 12:09:05

Kiskocsit lopott a fiú, a rendőrök elfogták