Nyárfelező asztalitenisz verseny


2020-07-27 19:38:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyárfelező asztalitenisz verseny főképe
20 fővel rendezte meg a Pápa és Környéke Asztalitenisz Sportegyesület versenyét, melyet az utánpótlásnál Szelencsik Csongor, a felnőtteknél Varga Dániel nyert meg.

Hosszú hónapokat követően tudott ismét bajnokságot rendezni a 2015-ben alakult pápai egyesület, melyen a házigazdák mellett érkeztek versenyzők Tapolcáról, Veszprémből, Ugodról.

- Svájci rendszerben bonyolítottuk le a bajnokságot, ahol a résztvevők azonos vagy közel azonos győzelemszámmal rendelkező ellenfelet kaptak a soron következő fordulóban, mindenki legalább öt mérkőzést játszott - mondta Hegyi József, szervező. - A megyei II-es bajnokságban szereplőknek, az utánpótlásnak valamint a környékbeli nagyobb szakosztályoknak szerettünk volna megmérettetési lehetőséget biztosítani. Elégedett vagyok a pápaiakkal, hiszen a hat dobogós helyből négyet is sikerült itthon tartani, kiemelném Szelencsik Csongort, aki az utánpótlás kategóriában első lett, a felnőttek között pedig bronzérmet nyert. A felnőtt mezőnyben szorosan alakultak a meccsek, végül Varga Dánielnek beérett a sok edzésmunka, hiszen aranyérmet vehetett át.

Hegyi József elmondta, augusztusban két fontos eseménye lesz az egyesületnek, az egyik a nyári táboruk, a másik pedig augusztus 22-én a nyárzáró bajnokság, ahol a megyei első osztályú játékosok mellett az NB III-asok és NB II-esek is ütőt ragadnak.

Végeredmény:

Felnőtt kategória:

1. Varga Dániel (PÉKA)
2. György István (PÉKA)
3. Szelencsik Csongor (PÉKA)

Utánpótlás kategória:
1. Szelencsik Csongor (PÉKA)
2. Nagy Tamás (Tapolca)
3. Baumann Kristóf (VASE)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-08-18 09:14:01

Diszkriminálják a pápai kézilabda-szurkolókat


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-08-09 21:47:21

Perutz FC: Nem sikerült jól a hazai bemutatkozás