A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát


2020-07-18 16:19:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát főképe
A PELC III. sikerével zárult a Takácsi Kupa, melyet megyei alsóbb osztályú csapatoknak immár ötödik alkalommal rendeztek meg.

Három hétvégén pattogott a labda a sportpályán, ahol a szervezők a tornát egy 50x25 méteres pályán rendezték meg, öt méteres kapukra. Az első selejtezőnapról Nyárád, Takácsi I., Mezőlak és Malomsok, a másodikról Takácsi II., Adásztevel, a PELC III. és Mihályháza jutott a döntő játéknapra. Szoros, izgalmas mérkőzéseket láthattak az érdeklődök, több alkalommal is csak hetesrúgásokat követően derült fény a győztes kilétére. A döntőbe a PELC III. és Takácsi jutott, végül 2-0 arányban a pápai együttes diadalmaskodott.

- A téli teremtornákat és ezt a mostanit is azért rendeztük, hogy játéklehetőséget biztosítsunk a környékbeli csapatoknak - nyilatkozta Gecző László, főszervező. - Nem utolsó sorban a felkészülést is remekül szolgálják a kupák, a járvány után nagyon várták már a játékosok, hogy újra pályára léphessenek és tétmeccseket játszhassanak. Gratulálok a díjazottaknak és jövőre is várunk vissza mindenkit.

A díjakat dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő adta át. A torna legjobb kapusa Bertalan László (Takácsi), gólkirálya Venczel Zoltán (PELC III.), míg legjobb játékosa Potyondi Márk (Malomsok) lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-08-24 18:50:33

Füredi Dániel ifjúsági magyar bajnok


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-09-04 09:00:14

Megkezdte a felkészülést a pápai kosárcsapat