Frank Liu Kovásznát is támogatta védőfelszerelésekkel


2020-05-15 12:10:43  | cikk: HuHa  | 


Frank Liu Kovásznát is támogatta védőfelszerelésekkel főképe
Kicsi a világ, ezt is mondhatjuk arra a nemes gesztusra, melyre dr. Áldozó Tamás polgármester hívta fel hírportálunk figyelmét. Mint mesélte, a közösségi médián keresztül is tartja a kapcsolatot erdélyi testvérvárosunk, Kovászna polgármesterével, Gyerő Józseffel, s az ő oldalán bukkant rá arra a bejegyzésre, melyben a kovásznai polgármester köszönetet mondott egy tajvani magánadományozónak azokért a védőfelszerelésekért, melyeket a magyar kormány segítségével juttattak el Kovászna megyébe és ezen belül Kovászna városába. Köszönetnyilvánítást fogalmazott meg Tamás Sándor, a Kovászna Megyei Tanács elnöke is facebook oldalán, a pápai városvezető vele is jó kapcsolatot ápol.
-A bejegyzésekben köszönetet mondtak annak a tajvani üzletembernek, akinek az adománya a magyar kormány közvetítésével eljutott hozzájuk, ez az üzletember pedig Frank Liu - közölte dr. Áldozó Tamás. Városunk polgármestere megírta kovásznai kollégájának, hogy örömmel látta a bejegyzést, ez azt jelenti, hogy újabb szál köti össze a két települést, hiszen Frank Liu a Chi Fu csoport tulajdonosa, mely tulajdonosa a Pápai Hús Kft-nek is.
Frank Liu adományából Kovászna is részesült

-Azt szoktuk mondani, egy kicsit mindenki pápai, Frank Liu is egy kicsit pápai, így mondhatjuk azt is, hogy az az adomány, ami Kovásznára jutott, szintén egy kicsit pápai.
Gyerő József eddig nem ismerte ezt a kapcsolatot Pápa városa és a tajvani üzletember között, bár arról beszélgettek korábban a pápai városvezetővel, hogy a Pápai Húsnál tulajdonosváltás történt és ipari parki területeket értékesítettek egy tajvani cégnek, de akkor nem volt jelentősége a névnek. Most a szálak összeérésével már ez is fontossá vált, hiszen tovább erősíti a kapcsolatokat.
Az arcmaszkokat a kovásznai kórház kapta meg

A védőfelszerelés adomány is mutatja az ázsiai emberek magától értetődő tiszteletét és partnerségét azokkal szemben, akikkel együtt dolgozik. Ez a gesztus azt jelzi, hogy az üzlet nagyon fontos számukra, de a kapcsolatok ezen is túlmutatnak - fogalmazott dr. Áldozó Tamás.
Kovásznára 2 ezer darab arcmaszk érkezett az adományból, ezt az ottani kórháznak adták át - derül ki Gyerő József bejegyzéséből.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 20:09:21

Gépkocsival segítik a máltai munkát


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 14:50:58

Május elején még nem indul el a lomhulladékgyűjtési program


ajánlott cikk főképe

2020-05-16 10:45:55

A koronavírus személyes történeteit gyűjti össze a Gróf Esterházy Károly Múzeum


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 20:39:25

Készül a tómeder a Schwenczel réten