A maratoni távra is várják a jelentkezőket


2020-05-08 10:36:05  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A maratoni távra is várják a jelentkezőket főképe
A Cardiomax SE augusztus 16-án rendezi meg futóversenyét, ahol - idén először - a maratoni táv is helyet kap.

Idén különleges, jubileumi alkalommal kerül megrendezésre az 5. Watchman Pápa Maraton 2020 verseny, ami nem csak egy félmaraton. Az elmúlt évek visszajelzéseit meghallgatva ugyanis a 7, 14 illetve 21 kilométeres minimaraton mellett az új, 42 kilométeres maratoni távra is várják a szervezők a jelentkezőket.

- A korlátozó intézkedések nemcsak az 500 fő feletti, hanem a kisebb rendezvényeket is tiltják augusztus 15-ig, ez a szabály sajnos szabadtéri futóversenyekre, így ránk is hatással van - tájékoztatott Szabó György Vilmos, főszervező. - Jubileumi kihívásunk eredeti dátuma augusztus 9-e, vasárnap lett volna, ám az előírásokat betartva úgy döntöttünk a versenyt egy héttel később, augusztus 16-án rendezzük meg. Rendezvényünk így még "szerencsés" helyzetben van, mert mindössze egy hetet fog csúszni. Futóink visszajelzéseit figyelembe véve döntöttünk a maratoni kategória mellett, ugyanis néhányan már a tavalyi szervezésnél is szorgalmazták, hogy maratont futhassanak Pápán. A napokban egy mérőkerék segítségével lemértük az útonalat, meglepetésünkre kiderült, hogy a GPS-es méréssel 55 méterrel kevesebb volt a 7 kilométeres táv, most azonban bátran állíthatom, hogy méterre pontosan meglesz a hét kilométeres kör. Három hónappal a verseny előtt több mint 100 nevezést regisztráltunk már, amennyiben már nevezett futóink közül valakinek nem felelne meg a módosított dátum, a kiírtak alapján a nevezési költséget visszautaljuk.

A versennyel kapcsolatos minden további információ az esemény Facebook oldalán illetve a papafutas.hu oldalon érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-08-29 10:22:34

Tíz éve hunyt el Balogh József


ajánlott cikk főképe

2020-09-09 19:52:01

A Perutz ellen is veretlen maradt az Érd


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 18:06:42

Újabb egyesületi csúcs született