Vége a diákolimpia idénynek


2020-04-16 10:44:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vége a diákolimpia idénynek főképe
A Magyar Diáksport Szövetség befejezettnek nyilvánította a diákolimpia 2019/2020-as idényét, az MDSZ a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási korlátozás határozatlan idejű meghosszabbításával indokolta a döntést - olvasható a szövetség közleményében.

A határozat értelmében a diákolimpia versenyei március 11-ével lezárultak, kizárólag az addig megrendezett országos döntőkben elért eredmények tekintendők érvényesnek, további eredményeket nem állapítanak meg, azaz diákolimpiai bajnok, illetve további helyezettek kihirdetésére sem kerül sor.

- További diákolimpia-versenyek nem lesznek megrendezve későbbi időpontban sem, az MDSZ haladéktalanul kezdeményezi az érintett országos sportági szakszövetségek, sportági szövetségek irányába, hogy az általuk rendezendő diákolimpia versenyek tekintetében is a fentiek szerint járjanak el - írja dr. Erdős Dániel ügyvezető igazgató.

A döntés a pápai és Pápa környéki diákokat is érinti, hiszen torna, úszás, karate és tollaslabda sportágban is lett volna induló az országos döntőkben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 13:42:18

Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta