Szeniorok tornája


2020-02-17 18:25:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szeniorok tornája főképe
Csikvánd csapatának sikerével ért véget az Acsády tornatermében rendezett szenior teremlabdarúgó torna.

A Takácsi Sportegyesület szervezésében megvalósuló tornát két selejtező- és az onnan továbbjutók részvételével egy döntő játéknapon bonyolították le. 11 csapat nevezett a tornára, melyen 35 év felettiek léphettek pályára. Az első napról Nyárád, Csikvánd és Ajka, a második körből Ugod, Takácsi és Csót jutott a körmérkőzéses fináléba.

A legjobb hat alakulat közül Ugod, Csót és Csikvánd emelkedett ki, a versenyfutásból az ugodiaktól elszenvedett egygólos vereséget követően Csót szállt ki, így a torna lebonyolításából adódóan az első helyről az Ugod - Csikvánd meccs döntött. A feszült pillanatoktól sem mentes meccset végül 2-0 arányban a csikvándiak nyerték, akik el is hódították a győztesnek járó serleget.

- A torna során egyetlen alkalommal sem találtunk legyőzőre, így talán nem túlzás kijelenteni, hogy megérdemelten végeztünk az élen - fejtette ki véleményét a tornával kapcsolatban Ihász László, a Csikvánd SE elnöke. - Összeszokott társaság vagyunk, nyolcfős kerettel érkeztünk, ebből hatan még most is Csikvándon játszunk a megyei alsóbb osztályú bajnokságban, igaz korunknál fogva a pályán töltött játékidő jelentősen csökkent. Az első napon két döntetlen mellett mindhárom meccsünket megnyertük, és ma sem találtunk legyőzőre, mérlegünk egy döntetlen és négy győzelem lett. Köszönjük Gecző László főszervező meghívását, most vettünk részt először ezen a kupán, de amennyiben lesz rá lehetőség, jövőre is szeretnénk indulni.

A díjakat Finta Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém megyei igazgatója adta át. A tornán Csikvánd mögött második helyen Ugod, a harmadikon Csót végzett. A gólkirály Szabó Tibor (Nyárád), a legjobb kapus Gacs József (Csikvánd), a legjobb játékos Makai Roland (Ugod) lett.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-08-02 20:44:33

Nagyot küzdve hátrányból nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen