PELC ezüst a tél első tornáján


2020-01-04 17:50:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


PELC ezüst a tél első tornáján főképe
A 2020-as pápai téli teremszezon első kupáján ezüstérmet szereztek a Pápai Egyesített Labdarúgó Club ifjú labdarúgó-palántái.

Az U11-es korosztály vetélkedéseivel kezdődött az idei utánpótlás teremszezon. A 2009.január elseje után születettek számára rendezett kupán a házigazdák mellett az Ajka, a Veszprém és a Gyirmót lépett pályára, körmérkőzéses rendszerben. A PELC kezdésként az Ajka ellen 1-0 arányban alulmaradt, majd következett a Gyirmót elleni húsz perc, melyen sikerült javítani. A torna zárásaként a Veszprém ellen 4-1-re a pápaiak diadalmaskodtak, amivel a második helyen zártak. A tornát veretlenül az Ajka nyerte, a legjobb hazai játékos Borsits Barnabás lett.

- Úgy gondolom, elsősorban a játéklehetőség volt a lényeg, persze a gyerekeknek fontos, hogy minél fényesebb legyen az érem - mondta az eredményhirdetés után Orovecz András, a hazaiak edzője. - Ami a játékot illeti, érződött a srácokon a téli szünet, az első meccsen nehezen lendültünk játékba, sok ziccer kimaradt, szerencsére a folytatásra feljavultunk és két alkalommal is sikerült nyernünk. A torna elérte célját, játszottunk egy jót, mind a 12 játékos pályára lépett és éremmel térhetett haza, gratulálok a gyerekeknek.

Az U11-es kupa végeredménye:
1. FC Ajka
2. PELC
3. Veszprém FC USE
4. Gyirmót SE

A teremszezon január 5-én, vasárnap 9 órától az U10-esek bajnokságával folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést