Kézműves foglalkozás a múzeumban


2019-12-15 21:35:52  | cikk: ha  | 


Kézműves foglalkozás a múzeumban főképe
Karácsony előtt népszerű program a kézműves foglalkozás, kivált, ha olyan tárgyakat készíthetnek a résztvevők, melyek akár ajándékként, akár kedves figyelmességként vagy lakásdekorációként is megállják a helyüket. A Pannonia Reformata Múzeuimban is ennek jegyében szervezték meg az adventi kreatív alkalmat a foglalkoztatóteremben.

Kisebbek és nagyobbak is találtak életkorukhoz illő tevékenységet. A gyerekek például egy ládikát festhettek vagy díszíthettek szalvétatechnikával, de ugyanígy dekorálhattak egy képkeretet. Látványos volt a szép anyagdarabokkal felöltöztett hungarocellgömb, s az illatos füzér is jó ötlet volt: magvakból, termésekből, narancskarikákból készült a dísz. Boros Zita, a művészeti szakgimnázium tanára pedig zsinórékszereket segített összeállítani az egyedi karkötőket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-04 19:37:12

Trianon a velünk élő múlt, a velünk élő történelem


ajánlott cikk főképe

2020-06-16 15:05:13

Ismét várja olvasóit a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 15:01:07

A kicsik fele már jár óvodába - dr. Áldozó Tamás a járványhelyzetről