Idén ki viszi haza a Pápa Kupát?


2019-01-09 19:08:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idén ki viszi haza a Pápa Kupát? főképe
Pápa Város Önkormányzata és a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ január 12-én immár 29. alkalommal rendezi meg a Pápa Kupát, melyen tíz csapat lép pályára.

Egy év elteltével szombaton 9 órai kezdéssel a versenylehetőség és játékalkalom biztosítása, tehetségek felkutatása valamint a sportbarátság elmélyítése céljából indul ismét útjára a labda a Sportcsarnokban. A nemzetközi serdülő labdarúgó teremtornán a 2003. január 1-je után születettek léphetnek pályára. A Pápa Kupán az 'A' csoportba Schwetzingen, Visk, Barót, az FC Ajka valamint a házigazda PELC kék csapata került, míg a 'B'-ben a címvédő Veszprém, Leinefelde, Losonc, Gorlice és a PELC kék együttese küzd meg a döntőbe kerülésért.

A tíz csapat körmérkőzéses lebonyolításban küzd meg egymással a csoportokban, majd az azonos helyezettek helyosztó mérkőzést játszanak. A PELC legutóbb egészen a döntőig menetelt, melyet 1-0 arányban elveszített a Veszprémmel szemben, idén remélhetőleg hosszú idő után sikerül ismét itthon tartani a vándorserleget. A napot 18:40-től a szokásos pápai önkormányzat - csapatvezetők barátságos labdarúgó mérkőzés zárja.

A sorsolás és a pontos menetrend elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-19 20:38:57

Kiemelt Bozsik torna


ajánlott cikk főképe

2018-12-02 18:58:19

Tovább menetel a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2018-11-11 16:56:18

Kiütéses idegenbeli Perutz siker


ajánlott cikk főképe

2018-11-08 10:39:28

Kispályás foci: A Valkon Sector és a Concordia Trans a bajnok