Nagy érdeklődés övezte a városi bébiételosztást


2019-01-09 11:43:32  | cikk: Babos Petra  | 


Nagy érdeklődés övezte a városi bébiételosztást főképe
A decemberben érkezett Teuton Lovagrend adományát ma délelőtt adták át a város lakosságának a Fiumei utcai Spartacus pályán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá az értékes adományhoz.
-Ezúttal körülbelül tíz raklap élelmiszert kaptunk a németországi Teuton Lovagrendtől. Az egyes csomagok most is rendkívül értékesek, többféle, jó minőségű terméket tartalmaznak. A családoknak kiosztott adomány értéke körülbelül 15.000- 20.000 Ft. A csomagban vannak főzelékek, gyümölcspépek, ivólevek és kekszek is - mondta Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az osztásra ezúttal is nagy volt az érdeklődés.
Salamon Judit hozzáfűzte, a központ rendszeresen kap tésztaadományt is. Ezúttal leveles tésztát vehettek át, amit összekötöttek a bébiételosztással. A bébiételek 1 hónapostól egészen 3 éves korig fogyaszthatók.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-26 22:38:24

Móka, játék, színpadi program - Városi Gyermeknap az Erzsébet ligetben


ajánlott cikk főképe

2019-04-02 19:45:17

Új jelkép született - felavatták a MiG-21-es emlékművet


ajánlott cikk főképe

2019-02-11 22:11:20

Középiskolásoknak a biztonságos internethasználatról


ajánlott cikk főképe

2019-06-06 10:09:00

Készül a betonkoszorú


PÁPA időjárás