Nagy érdeklődés övezte a városi bébiételosztást


2019-01-09 11:43:32  | cikk: Babos Petra  | 


Nagy érdeklődés övezte a városi bébiételosztást főképe
A decemberben érkezett Teuton Lovagrend adományát ma délelőtt adták át a város lakosságának a Fiumei utcai Spartacus pályán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá az értékes adományhoz.
-Ezúttal körülbelül tíz raklap élelmiszert kaptunk a németországi Teuton Lovagrendtől. Az egyes csomagok most is rendkívül értékesek, többféle, jó minőségű terméket tartalmaznak. A családoknak kiosztott adomány értéke körülbelül 15.000- 20.000 Ft. A csomagban vannak főzelékek, gyümölcspépek, ivólevek és kekszek is - mondta Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az osztásra ezúttal is nagy volt az érdeklődés.
Salamon Judit hozzáfűzte, a központ rendszeresen kap tésztaadományt is. Ezúttal leveles tésztát vehettek át, amit összekötöttek a bébiételosztással. A bébiételek 1 hónapostól egészen 3 éves korig fogyaszthatók.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!