Zenészek bulija


2019-01-07 22:23:29  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Zenészek bulija főképe
Kilencedik alkalommal tartották meg a Pápai Regionális Zenésztalálkozót, amin idén több mint félszázan búcsúztatták el a sok-sok remek bulival színesített 2018-as esztendőt. Az egyik helyi panzióban lebonyolított 2019-es összejövetelnek ezúttal is szép számmal voltak távolabbi településekről érkező vendégei, valaki egyenesen Ausztriából utazott haza, nehogy lemaradjon a buliról. A hajnalig tartó IX. Pápai Regionális Zenésztalálkozón ezúttal is Gaál Szabolcs szolgáltatta a muzsikát, a hangulatra pedig szokás szerint nem lehetett panasz.

Pap Attila főszervező és Kovács Arnold, a zenésztalálkozó ötletgazdája elmondta, idén igyekeztek még nívósabb rendezvényt összehozni, ami például abban nyilvánult meg, hogy elegáns öltözetet kértek a résztvevőktől, illetve kibővítették az ételkínálatot. - Úgy gondoltuk, most aztán igazán adjuk meg a módját a mulatságnak, ezért nagy és ízletes adagokat kértünk vacsorára a bennünket fogadó panziótól. Többek között hatféle húsétel közül lehetett választani. Persze mindez többe is került, azonban a reakciók alapján a jelenlévőknek bejött az új elképzelésünk, pozitív visszajelzéseket kaptunk a 2019-es zenésztalálkozót illetően - jegyezte meg Kovács Arnold, akinek a legutóbbi volt a 30. átzenélt szilvesztere. Mint mondta, a lelkesedése, a motivációja lankadatlan, amit csak tovább erősít, hogy 2018-ban kiemelkedően jó évet zárt: minden korábbinál több, összesen 112 fellépése volt.

Pap Attila szintén úgy látja, hogy a zenés bulik szempontjából elsőrangú volt az előző esztendő, habár igazi nagy új slágert nem hozott. Ezzel szemben a retró vonal nagyon dübörög, és az igényes, dallamos rockzenére is hatalmas az igény. Kovács Arnold érdekességként hozzáfűzte: a Despacito című 2017-es megasláger mára teljesen eltűnt a bulikból, viszont például a Republic-féle Szállj el, kismadár! vagy a Hűtlen az Eddától egyike annak a számtalan időtlen magyar klasszikus dalnak, amiket a mai napig sokan kérnek a fellépéseken.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-20 19:47:45

Új hangszerek a zeneiskolában


ajánlott cikk főképe

2018-10-05 20:08:05

Távoli világok üzenete


ajánlott cikk főképe

2018-09-10 10:49:36

Addig iszunk, míg egy korty lesz - a borvasárnapi program is sokakat vonzott


ajánlott cikk főképe

2018-11-09 08:42:02

Levéltári forráskiadványok bemutatója