Gyerekeknek gyűjtöttek


2018-12-24 15:56:34  | cikk: ha  | 


Gyerekeknek gyűjtöttek főképe

A nemesgörzsönyi Vargha Gyula Református Általános Iskolában nagy hangsúlyt kapott adventben is a segítségnyújtás. Épp ezért az iskolában több programot is szerveztek ennek jegyében, így például adománygyűjtést indítottak a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya javára. A tanárok jó példával jártak elöl, az ő pénzadományaikból könyveket vásároltak. A gyerekek hozzájárulásaiból pedig játékokat vettek, illetve voltak olyan diákok, akik saját kedves kirakóikat, társasaikat ajánlották fel.

Az adományokat az osztály dolgozói nagy örömmel vették át és meg is dicsérték a református iskola tanulóit, hogy gondoltak azokra a gyerekekre, akik sajnos nem tölthetik otthon az ünnepeket. Gyenge Katalin iskolaigazgató kísérte el a diákokat, s beszélgettek is az egyik kórterem lakóival, majd közösen imát mondtak a mielőbbi gyógyulásért.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-10 14:22:52

A mentősök munkájába pillanthattak be a gyerekek


ajánlott cikk főképe

2019-02-14 20:29:12

Az év első társulási ülése


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 17:41:26

A nyugdíjas egyesület hölgy tagjait köszöntötték


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 17:59:46

Az embereket érdekli ez a választás, hiszen a családjaink, gyermekeink jövőjéről van szó - fogalmazott dr. Kovács Zoltán


PÁPA időjárás