Gyerekeknek gyűjtöttek


2018-12-24 15:56:34  | cikk: ha  | 


Gyerekeknek gyűjtöttek főképe

A nemesgörzsönyi Vargha Gyula Református Általános Iskolában nagy hangsúlyt kapott adventben is a segítségnyújtás. Épp ezért az iskolában több programot is szerveztek ennek jegyében, így például adománygyűjtést indítottak a Gróf Esterházy Kórház gyermekosztálya javára. A tanárok jó példával jártak elöl, az ő pénzadományaikból könyveket vásároltak. A gyerekek hozzájárulásaiból pedig játékokat vettek, illetve voltak olyan diákok, akik saját kedves kirakóikat, társasaikat ajánlották fel.

Az adományokat az osztály dolgozói nagy örömmel vették át és meg is dicsérték a református iskola tanulóit, hogy gondoltak azokra a gyerekekre, akik sajnos nem tölthetik otthon az ünnepeket. Gyenge Katalin iskolaigazgató kísérte el a diákokat, s beszélgettek is az egyik kórterem lakóival, majd közösen imát mondtak a mielőbbi gyógyulásért.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-10 20:23:42

Nagy sikerű családi nap a repülőtéren


ajánlott cikk főképe

2018-10-14 00:20:55

Flashmob a Türrben


ajánlott cikk főképe

2018-09-21 22:59:47

Karinthy Frigyesre emlékezett a Jókai Kör


ajánlott cikk főképe

2018-11-29 22:04:28

Bemutatták a türrös emlékkönyvet