A 2018. évi költségvetési előirányzat felhasználásáról döntött a kéttornyúlaki részönkormányzat


2018-12-06 12:50:25  | cikk: Babos Petra  | 


A 2018. évi költségvetési előirányzat felhasználásáról döntött a kéttornyúlaki részönkormányzat főképe
A Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzata rendkívüli testületi ülést tartott, mivel a 2018. évi költségvetési előirányzat felhasználásáról kellett dönteniük. Máté István elnök elmondta, 450.000 Ft elköltéséről határoztak.
-Eszközvásárlásra fordítanának a pénzt egy részét, a maradékot pedig a művelődési ház régi fa redőnyeinek cseréjére költenénk, folytatva a tavalyi beruházást - tudtuk meg Máté Istvántól.
Vegyes ügyek keretében szó esett arról, hogy Kéttornyúlakon a hulladéksziget mellé rendszeresen nagy mennyiségű hulladékot raknak le, s szeretnék, ha ezt a megfelelő szervek mielőbb elszállítanák.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-26 13:30:03

Rendben folyik az EP választás Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-01-18 12:24:04

Levéltárvezető és könyvtárvezető a kávéházi beszélgetésekben


ajánlott cikk főképe

2019-05-06 18:00:25

Díjazták a tankerület rajzpályázatának legszebb alkotásait


ajánlott cikk főképe

2019-06-16 10:06:08

Kézművesek utcája, Játék-Tér, Diák percek - Program kavalkád a Fő téren


PÁPA időjárás