Rózsaültetés


2018-05-07 13:26:52  | cikk:  | 


Rózsaültetés főképe
A ballagás szimbolikus jelentéssel bír: a végzősök nemcsak iskolájuktól vesznek búcsút, hanem eddigi életüktől is, számukra ez egy korszak lezárása. A PSZC Acsády Ignác Szakképző Iskolájának öko munkacsoportjának kezdeményezésére rózsatöveteket vásároltunk, amelyeket 2018. április 23-27-e között a kilenc végzős osztály képviselői osztályfőnökükkel közösen elültettek az intézmény előkertjében.

Szeretnénk hagyományt teremteni a kezdeményezésből. Mivel iskolánk 2016 óta ökoiskola címmel bír, minden év áprilisában a ballagáshoz kapcsolódóan egy-egy új növénnyel gazdagítjuk majd környezetünket.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet