A ballagtató osztályfőnököket köszöntötte a polgármester


2018-05-04 19:51:00  | cikk: Babos Petra  | 


A ballagtató osztályfőnököket köszöntötte a polgármester főképe
Hat középiskola 550 végzős diákját ünnepli a város holnap, osztályfőnökeiket pedig ma délután köszöntötte a város nevében Áldozó Tamás polgármester rendhagyó helyszínen, az Esterházy-kastély keleti tornyában. A ballagtató osztályfőnökök fogadása hagyományos része a végzősök búcsúztatásának, a pedagógusoknak és igazgatóknak ez alkalommal mond köszönetet a polgármester.
-Köszönjük az Önök munkáját, azt, hogy holnap 550 pápai ballagó diákkal jelennek meg a városi rendezvényen, ami része annak az ünnepnek, felnőtt avatásnak, amely 1960 óta minden pápai diák életében megtörtént. Köszönjük, hogy elvezették őket idáig - hangsúlyozta a polgármester.
Bodonyi Gyöngyi, a PSZC Acsády Ignác Szakképző Iskolája 11. D osztályának osztályfőnöke. A hegesztőnek tanult diákjairól elmondta, jó csapat voltak, sokat tanult a diákjaitól az új technikai dolgokról. A 37 éve pedagógusként dolgozó tanár felemás érzéssel engedi útnak diákjait, de reméli, mindenben helyt állnak majd a munka világában.
A köszöntőn Szűcs Kornélia, a PSZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma diákja, Sántha Flóra, a Petőfi Sándor Gimnázium tanulója és Orsós Melinda, a PSZC Acsády Ignác Szakképző Iskola végzőse működött közre.
Az ünnepélyen pezsgős koccintásra várták a pedagógusokat, majd a jelenlevők megtekintették a ballagás megújult helyszínét, az Esterházy-kastély főhomlokzata előtti Várdombot.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-08-11 23:48:24

Katonai kavalkád a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2018-04-19 22:41:32

Regionális szövegszerkesztési verseny a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2018-06-19 23:45:20

Beszóltak a papnak


ajánlott cikk főképe

2018-09-08 13:46:03

Kovásznára utazott az ÉDÁSZ zenekar