Töreki Milán büszke és csalódott


2018-04-09 03:13:45  | cikk: HuHa  | 


Töreki Milán büszke és csalódott főképe
Segítőivel együtt a Nemzeti Szalonban várta a választási eredményeket Töreki Milán, a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselőjelöltje a választás éjszakáján. Mint mondta, büszke a csapatára, hiszen emberfelettit alkottak az elmúlt hónapokban.
-Dicséret jár Pápa lakosságának, a választókerület teljes lakosságának, hogy tisztességes kampányt tudtunk végrehajtani és nem voltak olyan negatív események, amik az ország más részeiben.

Töreki Milán 11.049 szavazatot kapott, ez a választásra jogosultak 23,71 százaléka. Ezt az eredményt értékelve úgy fogalmazott, csalódott, szorosabb finálét várt.
-Ennek ellenére ki kell húznunk magunkat, ki kell húznom magamat, hiszen ez jobb eredmény, mint amit 4 évvel ezelőtt elértünk, sőt Pápa városában sosem volt ilyen erős a Jobbik, mint most, sosem állt a második helyen. Mi vagyunk az egyetlen erő, mely talpon tudott maradni ebben a régióban.

A Jobbik országos szereplését is csalódottsággal vette tudomásul. Meglátása szerint le kell ebből vonni a tanulságot, de őt igazán sosem érdekelte, hogy az elnökség hogyan teljesít.
-Itt Pápa van, itt Töreki Milán van, itt mi vagyunk és nekünk itt kellett helytállnunk. Az itt élőkért szerettem volna tenni - jelentette ki. Hozzátette, elhamarkodott döntéseket nem kíván hozni, további politikusi szereplését még át kell gondolnia, civil életét azonban hétfőn folytatja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-20 11:37:07

Zsinagógai séták


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 22:09:34

Műsorváltozás a bérletben


ajánlott cikk főképe

2019-04-18 21:04:29

Minden évben egyre többet kell dolgozni, de most már van értelme, van remény - beszélgetés Gajdics Ottó újságíróval


ajánlott cikk főképe

2019-05-14 13:53:36

Dr. Ujhelyi István: Csak az Európai Unió adhat nekünk biztonságot és stabilizálhatja Magyarország fejlődését


PÁPA időjárás