Közel 90 résztvevő a járási furulyaversenyen az Erkelben | Pápa Ma

Közel 90 résztvevő a járási furulyaversenyen az Erkelben


2018-02-09 12:51:48  | cikk: Babos Petra  | Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy zenei iskola lévén, megrendezik a járási furulyaversenyt, amely évről évre nagy népszerűségnek örvend a diákság körében. Idén több mint 90 tanuló mérte össze tudását. A versenyt eddig Dr. Szatmáry F. Péterné Rédei Margitta énektanár szervezte, az idei évtől Szita Gabriella munkaközösség-vezető szervezi.
-Idén Vaszarról, Mezőlakról, Magyargencsről és a Munkácsyból érkeztek versenyzők, összesen közel százan, alsósok és felsősök egyaránt. A tanulók két csoportban (ének tagozatosok és nem tagozatosok) versenyezhettek 1-8. osztályig, de voltak szóló, páros és csoportos fellépők is. A versenyzők két dallal készültek a mai napra, főleg népdallal, műdallal, amelyeket saját maguk választhattak ki, a szaktanáraik segítségével - hangsúlyozta a tanárnő.
A diákokat három tagból álló szakavatott zsűri bírálta, melyben az intézmény tanárai foglaltak helyet. A rendezvényen minden résztvevő oklevélben és édességben részesült. Az oklevelet a 6. z. osztályos Krenács Tímea tervezte és készítette.

Az eredmények megtekinthetők ITT!

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-07-09 17:41:02

55 millió közösségfejlesztésre


2018-06-24 10:01:21

Fúvós koncert és flamenco táncoktatás


2018-05-23 07:35:50

Szombaton rendezik az idei év első városrészi napját


2018-05-27 21:37:59

Szerelem első látásra - Pápai Családi Fotóalbumok 15.