Jól illeszkedett a felkészülésbe az emléktorna | Pápa Ma

Jól illeszkedett a felkészülésbe az emléktorna


2018-02-07 10:56:53  | cikk: Haraszti Gábor  | Fodor Sándor és Horváth Károly emlékére a Bakonyerdő Elmax Vasas SE hatodik alkalommal rendezett emléktornát a Sportcsarnokban. Kézilabda csapatunk felkészülésébe jól illeszkedett a kupa, melyen a felnőttek és az utánpótlás is játéklehetőséghez jutott, az NB II-re készülők a Keszthellyel oda-visszavágós lebonyolításban játszottak, míg az ifjúságiak az ETO SZESE Győrrel és az ajkai serdülőkkel meccseltek. Izgalmas, olykor parázs jelenetekkel tarkított tornán vagyunk túl, ahol mindkét korcsoportban pápai elsőség született.
- Hagyomány már klubunk életében az emléktorna, Horváth Károly, korábbi NB I-es játékos volt, aki a felnőtt csapat mellett rengeteget segített nekünk az újjászerveződésben, Fodor Sándor pedig Molnár Andrással oroszlánrészt vállalt az NB I/B-s csapathoz kötelező serdülő együttes kialakításában, nekik köszönhető, hogy most itt tartunk, nagy nagyon hálásak vagyunk munkájukért. Ami a mérkőzéseket illeti, az egyik meghívott csapat egyéb elfoglaltság miatt lemondta a részvételt, így a Keszthellyel oda-visszavágós meccset játszottunk, mindkét alkalommal mi nyertünk. Az ifiknél az Ajka és a Győr legyőzésével szintén a Bakonyerdő diadalmaskodott, bízom benne, hogy a február közepén folytatódó szezonban is hasonló sikerek kísérik majd szereplésünket - mondta Kapcsándi Zsolt, a klub edzője.
A felnőttek számára a bajnokság február 17-én, hazai pályán folytatódik, 18 órától az ETO-SZESE Győr U22-es alakulata vendégszerepel a sportcsarnokban, míg az ifik március 3-án folytatják az idényt.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-03-31 19:01:37

Kár az utolsó húsz percért


2018-06-12 19:43:31

Távozik Marton Miklós


2018-07-16 19:35:02

A jövő pecásait nevelik


2018-07-10 18:40:27

16 csapat került a nyugati csoportba