Megkezdte a téli felkészülést a Perutz FC


2018-01-08 18:28:37  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdte a téli felkészülést a Perutz FC főképe
Hat hetes pihenőt követően megkezdte a téli alapozást a március elején folytatódó NB III-as labdarúgó bajnokságra a Pápai Perutz FC. Marton Miklós játékosai hétfő délután átmozgató edzéssel, labdás gyakorlatokkal, hangulatos, egymás elleni játékkal vágtak neki a többhetes felkészülésnek. A keretben egyelőre két változás van, mint megtudtuk, Szép Dániel és Kovács Szabolcs is távozott, az ősszel mindössze nyolc alkalommal pályára lépő szélső vélhetően a megyei első osztályú Sárváron folytatja pályafutását, míg a rutinos belső védő munkahelyi elfoglaltság miatt döntött a távozás mellett. Marton Miklós vezetőedző a felkészüléssel kapcsolatban azt mondta, tíz edzőmérkőzéssel, sok edzéssel készülnek a tavaszi folytatásra, az első héten napi egy foglalkozás szerepel a programban, jövő héttől viszont nőni fog az edzésszám.
- Bár a negyedik helyen telelünk, célunk továbbra is a biztos bennmaradás kiharcolása - mondta a Perutz vezetőedzője. - Hét hetünk van arra, hogy becsületesen felkészüljünk az előttünk álló 14 bajnokira, bízom benne, hogy amit elterveztem, véghez tudjunk vinni a következő hetekben. Nagy változás nem várható a keretben, egyelőre velünk készül Szedlacsek Balázs, aki korábban játszott már az irányításom alatt, a következő egy-két hétben eldől, hogy marad-e nálunk. Természetesen ha lesz lehetőségünk, szeretnénk erősíteni, ez határozza majd meg azt is, hogy milyen játékrendszerben játszunk a hazai illetve idegenbeli bajnokikon. Elképzelhető, hogy a korábban alkalmazott 4-1-4-1-es illetve 4-4-2-es hadrend mellett a 4-2-3-1-es felállást is preferáljuk, de ez még nagyon a jövő zenéje.
A Perutz első edzőmeccsét január 17-én Mosonmagyaróvár ellen idegenben vívja.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-06 12:24:50

Nem emelkedtek a bérletárak


ajánlott cikk főképe

2018-05-22 18:49:22

Igazi csapatként küzdöttek a petőfis lányok


ajánlott cikk főképe

2018-07-03 20:28:47

Kispályás foci: Véget ért a tavaszi szezon


ajánlott cikk főképe

2018-08-23 13:24:37

Csapatfotózás a Perutznál