Békésen teltek az ünnepek a Pápai Mentőállomáson


2018-01-08 17:00:54  | cikk: Babos Petra  | 


Békésen teltek az ünnepek a Pápai Mentőállomáson főképe
Nyugalmasan teltek az ünnepek a Pápai Mentőállomáson. Major Roland mentőállomás-vezető ennek kapcsán elmondta, karácsony átlagosan telt, extrém feladatszám emelkedés nem volt.
-Az ünnepekkel szorosan összefüggő esemény nem történt az idei évben, tehát karácsonyfatűz és autóbalesetek nem voltak. Szilveszterkor országosan több mint 3200 feladatot teljesítettek a bajtársak. Pápán szerencsére extrém esemény nem történt. Éjszaka ugyan több feladatunk volt, de egyik sem a szilveszteri mulatságokkal függött össze, ám három esetben túlzott alkoholfogyasztás miatt kellett beszállítani egy-egy személyt a kórházba - tudtuk meg Major Rolandtól, aki hozzátette, pirotechnikai eszközök használatához köthető sérülések miatt nem érkezett segélyhívás az elmúlt napokban.


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-09-16 20:59:19

Valami, ami más, ami felemel - Ars Sacra Fesztivál


ajánlott cikk főképe

2018-05-27 08:45:17

Isten közelsége Rembrandt rézkarcain


ajánlott cikk főképe

2018-08-11 23:48:24

Katonai kavalkád a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2018-05-20 09:43:17

A szabályos kerékpározásról rajzoltak