Megkezdődtek a PELC utánpótlás tornák


2018-01-06 12:43:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdődtek a PELC utánpótlás tornák főképe
Gyirmóti sikerrel zárult a Pápai Egyesített Labdarúgó Club idei első utánpótlás teremtornája, az U7-es Hirtenberger PELC Kupa, melyen a házigazdák egy negyedik és egy hatodik helyezést szereztek.
A pápai klub évek óta lehetőséget biztosít előkészítő korcsoportjaik számára, hogy közvetlen vetélytársaikkal megmérkőzzenek, lemérhessék, hol is tartanak a fejlődésben és megmutathassák magukat a szülőknek, hozzátartozóknak. Idén Keszthely, Ajka, Veszprém, Gyirmót, az Üstökös, a Győri ETO valamint a PELC két csapata két négyes csoportba osztva küzdött meg az elődöntőbe, majd a fináléba kerülésért. A csoport-és elődöntő meccsek eredményei idén úgy alakultak, hogy a döntőbe Gyirmót és a Győri ETO jutott, a pápaiak miután kettes csapatuk jóvoltából egy hatodik helyet korábban megszereztek, a bronzmeccsen a Veszprémmel találkoztak, melyen szoros csatában alulmaradtak.
- Egyáltalán nem vagyok elégedetlen, hiszen ezek a srácok szeptember óta futballoznak, ez volt az első tornájuk, némi lámpaláz látható is volt rajtuk - értékelt az eredményhirdetés után Horváth Tamás, a PELC edzője. Természetesen nem mindent, de sokat visszakaptam abból, amit edzésen gyakoroltunk, a végső helyezés nem foglalkoztat, a fejlődés a legfontosabb és az, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a pályán, élvezzék a játékot, legyen sikerélményük. Azt gondolom, ez mind megvalósult, folytatjuk a munkát, bízom benne, hogy ügyes labdarúgókat tudunk kinevelni.
A döntőt végül magabiztosan és megérdemelten a gyirmóti csapat nyerte. A torna legjobb hazai játékosának Krisz Doriánt választotta a versenybizottság, a gólkirály 12 találattal az ajkai Pákai Bence lett. A legjobb játékos különdíja Gyirmótra, Varga Mátéhoz került. A teremtornák január 7-én folytatódnak, reggeltől kora délutánig az U8-as korosztály lép a sportcsarnok küzdőterére.

Végeredmény:
1. Gyirmót
2. Győri ETO
3. Veszprém
4. PELC I.
5. Ajka
6. PELC II.
7. Üstökös FC Győr
8. Keszthely

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-11 19:33:27

Az első félidőre lehet építeni


ajánlott cikk főképe

2018-08-04 20:51:49

Gólnélküli döntetlennel kezdett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2018-08-25 21:49:09

Hatalmas baki kellett az Ajka győzelméhez


ajánlott cikk főképe

2018-09-16 14:31:53

Muay-thai verseny a Sportcsarnokban