Karácsonyi hangverseny a Tarczyban


2017-12-22 22:50:21  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi hangverseny a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy karácsony előtt az iskola diákjai ünnepi műsorral kedveskednek szüleiknek, nevelőiknek és a nyugalmazott pedagógusoknak.
Az aulában összegyűlteket Venczel Csaba igazgató köszöntötte. Mint mondta, az összetartozás jelképe, hogy advent idején, karácsony előtt megpihennek együtt, s egy karácsonyi műsorral kedveskednek a szülőknek, tanároknak egyaránt, akiktől az egész év során sok támogatást kaptak.
-Örülök, hogy ismét megtelt az aula a koncertre, amelyen alsósok és felsősök, sőt még volt tanítványok is szerepeltek. Külön öröm, hogy a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával több mint 200.000 Ft-ot nyertünk a működő kórusunk támogatására, amelyből a hangversenyt megvalósíthatták- tudtuk meg az igazgatótól.
Butiné Kemenczki Anita kórusvezető elmondta, a műsorban zenés-táncos darabokat láthatott és hallhatott a közönség. Az összeállításban törekedtek arra, hogy minél több diák bemutatkozhasson.
A meghitt műsort a közönség vastapssal díjazta.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-07-20 10:06:44

Arany képek a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2018-10-08 19:22:55

Denevérnapok a Nátuskerti Óvodában


ajánlott cikk főképe

2018-06-04 22:57:20

Emlékünnepség a Nemzeti Összetartozás Napján


ajánlott cikk főképe

2018-09-09 13:12:08

Vörösbort ittam az este - borszombati mulatozás