Máltai karácsony


2017-12-19 21:49:16  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | Fogyatékkal élő ellátottait és a Szent István Római Katolikus Általános Iskola negyven diákját hívta adventi ünnepségre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálata. A katolikus iskola Fő téri épületének aulájában ma délután megtartott ünnepségen az iskola diákjai adtak műsort. A Schrei Balázs által rendezett kedves jelenet a az újszülött Megváltó előtt tisztelgő pásztorok történetét mondta el, ráirányítva a figyelmet arra, milyen jó egy közösséghez tartozni, és milyen nagy öröm az, ha valakinek önzetlenül, szeretettel adunk valamit.
Megyesi Ferenc atya, a szeretetszolgálat pápai csoportjának lelki vezetője szintén a közösséghez tartozás öröméről beszélt karácsonyra hangoló köszöntőjében.
Az ünnepi gondolatokat követően a szeretetszolgálat munkatársai átadták karácsonyi ajándékukat a meghívott gyermekeknek és az intézmény ellátottainak. Az ajándék jelentős részét az Adni Öröm! adománnygyűjtő akció során ajándékozták a szeretetszolgálat látókörében lévő családoknak az egyik nagy áruházlánc két pápai üzletének vásárlói.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2017-08-27 23:01:55

1Úton a gyermekre várókért


2017-09-12 19:36:15

Az adóterhek mérséklését tervezi az LMP


2017-10-08 22:59:01

Témahét indul a reformáció jegyében


2017-09-04 14:04:00

Rendőrök az iskolában