Máltai karácsony


2017-12-19 21:49:16  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Máltai karácsony főképe
Fogyatékkal élő ellátottait és a Szent István Római Katolikus Általános Iskola negyven diákját hívta adventi ünnepségre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálata. A katolikus iskola Fő téri épületének aulájában ma délután megtartott ünnepségen az iskola diákjai adtak műsort. A Schrei Balázs által rendezett kedves jelenet a az újszülött Megváltó előtt tisztelgő pásztorok történetét mondta el, ráirányítva a figyelmet arra, milyen jó egy közösséghez tartozni, és milyen nagy öröm az, ha valakinek önzetlenül, szeretettel adunk valamit.
Megyesi Ferenc atya, a szeretetszolgálat pápai csoportjának lelki vezetője szintén a közösséghez tartozás öröméről beszélt karácsonyra hangoló köszöntőjében.
Az ünnepi gondolatokat követően a szeretetszolgálat munkatársai átadták karácsonyi ajándékukat a meghívott gyermekeknek és az intézmény ellátottainak. Az ajándék jelentős részét az Adni Öröm! adománnygyűjtő akció során ajándékozták a szeretetszolgálat látókörében lévő családoknak az egyik nagy áruházlánc két pápai üzletének vásárlói.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-10-08 15:14:39

Holnap indul az aszfaltmaró


ajánlott cikk főképe

2018-12-20 22:14:26

Központi karácsonyi ünnepség az ESZI-nél


ajánlott cikk főképe

2018-12-08 18:38:33

Együtt készülődtek a karácsonyra Erzsébetvárosban


ajánlott cikk főképe

2018-11-28 17:07:40

Beszámolókat hallgattak meg a részönkormányzatok