Játékos közlekedésbiztonság az óvodában


2017-10-17 12:15:44  | cikk:  | 


Játékos közlekedésbiztonság az óvodában főképe
A közlekedésbiztonság állt a középpontjában annak a foglalkozásnak, amit pápai rendőrök tartottak az Édenkert Pápai Református Óvodában.
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 13-án délelőtt vették birtokba az óvoda udvarát, ahol három helyszínen várták a gyermekeket. A közlekedési táblákból és „zebraszőnyegből” felépített mini úttesten a szabályos kerékpározással és a gyalogos-átkelőhelyen történő áthaladás szabályaival ismerkedhettek meg az ovisok, míg az asztaloknál közlekedési témájú színezőkkel, kirakókkal és a kerékpár kötelező tartozékait szemléltető mágneses táblával játszhattak. A harmadik helyszínen a rendőrautóval, valamint a csapatszolgálati pajzzsal és sisakkal ismerkedhettek meg, valamint meghallgathatták a rendőrautó szirénájának hangját is.
A délelőtt végén az óvoda valamennyi csoportja egy-egy kerékpáros fejvédőt, térd- és könyökvédőt, valamint láthatósági mellényt kapott ajándékba az Országos Baleset-megelőzési Bizottság jóvoltából.

Képek:


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-04-20 13:37:10

Tizenegy baleset az elmúlt héten


Egy csóti házból lopott el több százezer forintnyi ékszert egy helyi férfi, a körzeti megbízott pár nap múlva a padláson rejtőzködve találta meg.

A sértett 2018. május 9-én értesítette a rendőrséget arról, hogy mialatt orvosnál volt, valaki ellopott a hálószobájából több százezer...

2018-05-18 14:35:00

Ékszereket lopott


A Pápai Rendőrkapitányság 2018. május 26-án 16 órától közlekedési játékokkal, bűnmegelőzési információs ponttal és kerékpár regisztrációval várja az érdeklődőket a pápai VII.Városrészi Majálison.

Az Acsády Sportpályán felállított rendőrségi standnál bárki megtekintheti...

2018-05-23 12:45:54

Meghívó a Városrészi Majálisra


Több ruhadarabról is eltávolította az áruvédelmi eszközt egy pápai nő az egyik helyi üzletben, a rendőrök elfogták.

A nyomozás adatai szerint egy 20 éves pápai nő 2018. június 19-én délután megjelent egy helyi boltban, ahol gyermekruhákat, valamint saját méretének megfelelő ruhadarabokat...

2018-06-25 09:10:07

Ruhaneműket akart lopni