Két gyors gól döntött


2017-10-13 10:07:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két gyors gól döntött főképe
Két 7-0-s győzelem és egy szoros, 2-1-es vereség után hazai pályán folytatta az U19-es labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club lánycsapata. Pődör Ákos harmadik helyen álló tanítványai a középmezőnyben tanyázó Sopront látták vendégül. Az első félidőben csak helyzetekig jutottak a csapatok, mindkét háló érintetlen maradt. A folytatásban aztán megtört a gólcsend, az 54. percben Beimli Katalin mattolta a soproni kapust. Négy perccel később már kettő volt a hazaiak előnye, Pődör Patrícia köszönt be. Szinte a középkezdésből szépítettek a fehér mezesek, az utolsó húsz percben az eredmény nem változott, így főleg második félidei játékának köszönhetően sikerült megnyernie a meccset a pápai lányoknak.
- Az eredménnyel igen, a mutatott játékkal nem vagyok elégedett – értékelt a lefújás után Pődör Ákos, a PELC edzője. El kell ismerni, hogy nem játszottunk jól, nem koncentráltunk eléggé, nem voltak jók a labdakihozatalok, ellenfelünk stílusa nem feküdt nekünk és a kapu előtt is bizonytalankodtunk. De dicséret illeti a lányokat hogy küzdöttek, az utolsó pillanatig hajtottak. Az első félidő derekán térdsérülést szenvedett kapusunknak, Vecseri Krisztinának pedig mielőbbi felépülést kívánok a csapat nevében.

PELC U19 – Sopron 2-1 (0-0) Gsz: Beimli, Pődör ill. Áder

A csapat a következő fordulóban a Puskás Akadémiához utazik.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet PÁPA időjárás