A hírportál
 
 Állásajánlat

Informatikai fejlesztések a Kormányhivatalnál
 Apraja

Hirdetés Beszélgetés
 Helyi autóbusz-közlekedés

Hirdetés

 Közlemény, felhívás
 Google +1
 Bejelentkezés
 

...que venit de Papa… (ahol a Pápáról jövő utat érinti)

(Részlet II. András birtokadományozó okleveléből)

Ünnepeljük együtt városunk 800 éves jubileumát!

1214-ben kelt az első oklevél, mely Pápát mint lakott települést említi, s mely okirat bizonyíthatóan igazolja városunk 800 évvel ezelőtti létezését.

A Pápai Művelődéstörténeti Társaság javaslatára Pápa Város Önkormányzata e jeles évforduló tiszteletére 2014-ben egész éves programsorozatot tervez, mely méltó emléket állít a település múltjának és bemutatja jelenét. A programsorozatban való részvételre ezúton is felhívjuk a város polgárait és közösségeit.

Várjuk az oktatási és kulturális intézmények, egyházak, egyesületek, művészeti csoportok, civil szervezetek és magánszemélyek ötleteit, javaslatait, mellyel részt kívánnak venni a jubileumi év rendezvénysorozatában.

A programötletek leadhatók a javaslattételi adatlapon személyesen a Városházán (Pápa, Fő u. 5.) Geschitz Gergelynél, vagy a geschitz.gergely@papa.hu e-mail címen (a tárgy mezőbe kérjük beírni: 800 év). A javaslattételi adatlap letölthető a www.papa.hu weboldalról, a www.papa-ma.hu és a www.infopapa.hu hírportálról, valamint személyesen átvehető a Városháza ügyfélszolgálatán.

A javaslatokat az e célra létrehozott bizottság véleményezi, az elfogadott ötleteket a 2014-ben megjelenő jubileumi kiadványban közzétesszük.

Javaslattételi határidő: 2013. szeptember 30.

Várjuk továbbá azok jelentkezését, akik olyan tárgyi emlékekkel rendelkeznek, melyek Pápa város elmúlt századaiból valók.

A mi városunk - a mi ünnepünk - a mi múltunk - a mi életünk.
Ünnepeljük együtt!

 
 Keresés Sport
 Időjárás
Friss hírek
 Rendőrségi felhívás
 Nyílt tér
 VisszabeszélőHirdetés

Mi a manó ma a menü?

Az oldal használatához a cookie-kat engedélyezni kell. | papa-ma.hu v1.8.2
© papa-ma.hu